CARPETA CIUTADANA
ACCÉS AMB VALId
ACCÉS AMB CERTIFICATBenvolguts lloretencs i lloretenques,


L'Ajuntament posa al vostre servei la Carpeta Ciutadana, un nou canal de comunicació entre el ciutadà i l'Administració que us permetrà accedir des de l'ordinador de casa a un espai personalitzat on podreu consultar les vostres dades i realitzar tràmits sense la necessitat de desplaçar-vos fins a l'ajuntament.

Estem treballant per posar al vostre abast eines que us facin més àgil el dia a dia. L'adaptació de l'Administració a les noves tecnologies és una d'aquestes eines i la considerem prioritària. Amb aquesta Carpeta Ciutadana podreu realitzar les vostres gestions qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora; des de qualsevol lloc amb connexió a internet. I de manera fàcil, atès que també permet el pagament en línia i, per tant, no haureu d'anar fins a una entitat bancària per fer el pagament ni després tornar a lliurar el justificant de pagament.

Us animem a entrar-hi i a conèixer en primera persona els nombrosos avantatges que us ofereix!

Per tal de poder accedir als serveis de la Carpeta del Ciutadà és necessari tenir un certificat electrònic com IDCAT o el DNI electrònic admés per CatCert per identificar-se i poder signar documents. Pot sol·licitar-ne un a les Oficines de Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Com demanar el certificat digital IDCAT

Ajuntament de Lloret de Mar Plaça de la Vila, n.1. 17310 Lloret de Mar (Girona)     Entorn segur