CARPETA CIUTADANA
ACCÉS AMB CERTIFICATBenvolguts lloretencs i lloretenques,


L'Ajuntament posa al vostre servei la Carpeta Ciutadana, un nou canal de comunicació entre el ciutadà i l'Administració que us permetrà accedir des de l'ordinador de casa a un espai personalitzat on podreu consultar les vostres dades i realitzar tràmits sense la necessitat de desplaçar-vos fins a l'ajuntament.

Estem treballant per posar al vostre abast eines que us facin més àgil el dia a dia. L'adaptació de l'Administració a les noves tecnologies és una d'aquestes eines i la considerem prioritària. Amb aquesta Carpeta Ciutadana podreu realitzar les vostres gestions qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora; des de qualsevol lloc amb connexió a internet. I de manera fàcil, atès que també permet el pagament en línia i, per tant, no haureu d'anar fins a una entitat bancària per fer el pagament ni després tornar a lliurar el justificant de pagament.

Us animem a entrar-hi i a conèixer en primera persona els nombrosos avantatges que us ofereix!

Per tal de poder accedir als serveis de la Carpeta del Ciutadà és necessari tenir un certificat electrònic com IDCAT o el DNI electrònic admés per CatCert per identificar-se i poder signar documents. Pot sol·licitar-ne un a les Oficines de Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Com demanar el certificat digital IDCAT


VALIDACIÓ DE DOCUMENTS ELECTRÒNICS