CARPETA CIUTADANA
ACCÉS AMB VALId
ACC╔S AMB CERTIFICAT
Et truemBenvolguts lloretencs i lloretenques,L'Ajuntament posa al vostre servei la Carpeta Ciutadana, un nou canal de comunicaciˇ entre el ciutadÓ i l'Administraciˇ que us permetrÓ accedir des de l'ordinador de casa a un espai personalitzat on podreu consultar les vostres dades i realitzar trÓmits sense la necessitat de desplašar-vos fins a l'ajuntament.

Estem treballant per posar al vostre abast eines que us facin mÚs Ógil el dia a dia. L'adaptaciˇ de l'Administraciˇ a les noves tecnologies Ús una d'aquestes eines i la considerem prioritÓria. Amb aquesta Carpeta Ciutadana podreu realitzar les vostres gestions qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora; des de qualsevol lloc amb connexiˇ a internet. I de manera fÓcil, atŔs que tambÚ permet el pagament en lÝnia i, per tant, no haureu d'anar fins a una entitat bancÓria per fer el pagament ni desprÚs tornar a lliurar el justificant de pagament.

Us animem a entrar-hi i a conŔixer en primera persona els nombrosos avantatges que us ofereix!

Per tal de poder accedir als serveis de la Carpeta del CiutadÓ Ús necessari tenir un certificat electr˛nic com IDCAT o el DNI electr˛nic admÚs per CatCert per identificar-se i poder signar documents. Pot solĚlicitar-ne un a les Oficines de Informaciˇ i Atenciˇ Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Com demanar el certificat digital IDCAT

Et truem Ajuntament de Lloret de Mar - Plaša de la Vila, n˙m. 1 - Telf: 972 36 18 00 - Correu-E: Ajuntament@lloret.cat
SUPORT TR└MITS - 872 220 646 (9:00-20:00h de dll- dv) oac360@lloret.cat
    Entorn segur