SEGURETAT A LA CARPETA CIUTADANAProtecció de dades i LOPD

Dins de la Carpeta del Ciutadà es compleix que es garanteix el compliment de la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), pel que fa a la confidencialitat i a la seguretat en l'emmagatzematge i el tractament de les dades de caràcter personal en els seus sistemes informàtics.Llei de serveis de la societat de la informació (LSSI)

La Llei de serveis de la societat de la informació estableix el marc jurídic i normatiu que garanteix als prestadors i als usuaris de serveis la confiança i la seguretat necessàries per utilitzar mitjans electrònics.

Aspectes com ara la necessària i correcta identificació del prestador d'un servei, la protecció davant de la tramesa de comunicacions comercials no desitjades o de totes les obligacions d'informació dels prestadors de serveis davant d'un procés de contractació electrònica, aporten als usuaris dels serveis d'internet o d'altres mitjans electrònics una protecció i una seguretat equivalents a les que ja tenen actualment en el món físic.Identificació i control d'accés

L'usuari serà responsable de totes les accions que faci amb el seu identificador d'usuari.

L'accés a la Carpeta del Ciutadà es fa amb un certificat digital.Confidencialitat via accés per certificat

Tota la informació que s'intercanvia entre l'ordinador de l'usuari i els sistemes informàtics de la Carpeta del Ciutadà en el cas d'identificació per certificat se sotmet a un procés de xifratge que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informació o interceptar les comunicacions entre usuari i servidor.

Aquest xifratge es basa en el protocol estàndard SSL-V.3 i utilitza claus criptogràfiques de sessió de 128 bits de longitud.Copyright i responsabilitats

L'Ajuntament manté aquesta web amb l'objectiu de facilitar l'accés a una informació municipal i no municipal actualitzada i exacta. Tractarem de corregir els errors que se'ns assenyali i demanem per això la col·laboració dels usuaris i usuàries de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments mitjançant el formulari de contacte.

S'autoritza la reproducció dels continguts textuals i gràfics, excepte amb finalitats comercials, sempre que se citi la font. Els logos, escuts i altres elements de la imatge corporativa són propietat de l'Ajuntament.

Algunes pàgines d'aquesta web contenen referències o enllaços que apunten a webs d'altres organitzacions. L'Ajuntament no es responsabilitza ni de l'exactitud ni de l'actualització d'aquestes webs externes, ni dels danys i perjudicis que es puguin derivar de l'existència de qualsevol tipus de virus o un altre element que pogués produir alteracions en el sistema informàtic, ni tampoc dels danys i perjudicis que els mateixos puguin causar al hardware o software dels usuaris.

L'Ajuntament es reserva el dret d'alterar la forma d'accés a la web sense previ avís.

L'Ajuntament no respon del mal funcionament del sistema quan aquest sigui degut a condicions tècniques o per causes de tercers.

Et truem Ajuntament de Lloret de Mar - Plaça de la Vila, núm. 1 - Telf: 972 36 18 00 - Correu-E: Ajuntament@lloret.cat
SUPORT TRÀMITS - 872 220 646 (8:00-20:00h de dll- dv) oac360@lloret.cat
    Entorn segur